Jocs de taula P65553


Statement
 

pdf   zip

thehtml

L’Enric té una col·lecció de jocs de taula de diversos tipus. Perquè la combinació de jocs sigui variada, manté una restricció: cap tipus de joc pot tenir més jocs que la resta de tipus junts.

Disposeu dels tipus dels jocs de la col·lecció inicial de l’Enric, i d’una seqüència dels tipus dels nous jocs disponibles al mercat en ordre cronològic. Quan surt cada joc nou, l’Enric el compra si i només si la restricció se seguiria mantenint. La vostra tasca és calcular el nombre total de jocs de cada tipus al final.

Entrada

L’entrada consisteix en diversos casos, cadascun amb un nombre n, seguit d’n paraules amb els tipus de la col·lecció inicial. Segueix un nombre j, seguit de j paraules amb els tipus dels jocs nous ordenats per temps. Totes les paraules tenen entre 1 i 30 lletres minúscules. Tant n com j estan entre 2 i 104. La col·lecció inicial compleix la restricció de l’Enric.

Sortida

Per a cada cas, escriviu en ordre alfabètic cada tipus de joc al final, juntament amb el nombre de jocs d’aquell tipus. Escriviu 20 guions després de cada cas.

Public test cases
 • Input

  5 cards cards dice dice strategy
  5 cards cards dice dice strategy
  3 c b a
  9 b b x x x z x x x
  

  Output

  cards 3
  dice 4
  strategy 2
  --------------------
  a 1
  b 2
  c 1
  x 5
  z 1
  --------------------
  
 • Information
  Author
  Enric Cusell
  Language
  Catalan
  Translator
  Salvador Roura
  Original language
  English
  Other languages
  English
  Official solutions
  C++
  User solutions
  C++